Convocatòria d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2018-2019 al Segrià

ajudsmenjador18b Us informen que el dia 9 de maig de 2018 comença el termini per presentar les sol·licituds d’ajuts individuals de menjador escolar per al proper curs 2018-2019.

Poden demanar aquests ajuts els alumnes matriculats en els centres del SEGRIÀ en 2n cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 22 de maig de 2018.

Procediment per a sol·licitar l’ajut:

◦ Adreçar-se als serveis socials de l’Ajuntament del municipi de residencia, on es recolliran les sol·licituds i la documentació que cal aportar. Podeu consultar els horaris de cada municipi i descarregar-vos el full de sol·licitud a http://www.segria.cat/arees/ensenyament/projectes/ajuts-individuals-de-m…. Opció preferent.

◦ Com a segona opció i en cas que no es pugui fer la sol·licitud en el municipi d’origen, sempre hi ha l’opció en cas de necessitat que es puguin adreçar a la seu del Consell Comarcal del Segrià a Lleida on es recolliran les sol·licituds i la documentació que cal aportar. Podeu descarregar-vos el full de sol·licitud a http://www.segria.cat/arees/ensenyament/projectes/ajuts-individuals-de-m…. Horari de 8 h a 14 h

Trobareu més informació al següent enllaç: Ajuts individuals menjador escolar