Jocs per a la mainada, la guerra d’aigua i el ball de fi de festa Major d’Andaní 2017

fmajor_andani_40 A la tarda i seguint el programa de Festa Major, a les 18.30 h es va començar els jocs per a la mainada. L’Associació Som Andaní, van organitzar diverses activitats on hi van participar més de 40 nens i nenes. Es van formar sis grups de sis nens i van haver de competir amb ens altres grups, on la imaginació, la bona entesa i l’agilitat, van estar els elements clau per passar les proves.

Petit recull fotogràfic dels jocs per la mainada.


Joc de salta la bola, havien de fer salar una bola bufant, SKIP, menjar xocolata amb les mans lligades, moure la fruita, amb l’ajut d’una fruita penjada des de la cintura havien de moure una bola, fer el buit, amb una ventosa havien de portar plats de plàstic d’un lloc a un altre, etc., van estar algunes de les activitats que es van preparar.

fmajor_andani_401bis Després, va arribar un dels moments més refrescants, es va fer la guerra de l’aigua amb el tobogà i amb les diferents piscinetes plenes de globus i aigua. Es van repartir pistolets d’aigua a tota la mainada.

fmajor_andani_40bis Els més grans no van parar d’animar-los a raig de mànega amb cubells i palanganes, amb l’aigua extreta directa del Canal de Pinyana. L’experiència va ser més que fresca …

(Feu clic, a sobre de les imatges per ampliar)

A la nit, es va fer la cloenda de la Festa Major d’Andaní d’enguany, amb el ball llarg de fi de festa amb l’orquestra Duo Glacé.

ballandani60 Agraïm la participació i assistència per part dels veïns i veïnes del poble i de pobles veïns. També volem agrair la col·laboració de la comissió “Som Andaní” i altres pares i mares, en l’organització i participació dels actes d’aquesta edició 2017.

Redacció i fotografies: joana arnó