Julen Martínez guanya el III Concurs de Cuina de la Truita de riu d’Alfarràs

n4rpremiat_julen_martinez_concurscuina

Julen Martínez guanya el III Concurs de Cuina de la Truita de riu d’Alfarràs

n1rpremiat_julen_martinez_concurscuina

Eduard Pires segon premi

n2rpremiat_julen_martinez_concurscuina

Jonnathan Fernàndez,tercer classificat

n3rpremiat_julen_martinez_concurscuina

Julen Martínez, amb una Truita fumada amb cremós de patata i carn salda ha estat el guanyador del III Concurs de Cuina de Truita de Riu que organitza l’Ajuntament d’Alfarràs i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida amb la col·laboració de la Piscifactoria Santa Ana i la consultoria de comunicació Como Pomona, en el marc de la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs.

(feu clic a sobre de les imatges per ampliar-les)

Eduard Pires, amb Cromatisme de la truita de riu curada, va ser el segon classificat

Jonnathan Fernandéz, amb Truita de riu amb carabassa i catxipanda, va tercer classificat.

L’escola lleidatana va acollir el premi el dijous, dia 12 d’abril, a la tarda.

El Jurat va estar format per la bloguera gastronòmica, Anna Hallado; el regidor de Medi Ambient d’Alfarràs, Carlos Gracia; el professor de l’Escola d’Hoteleria, Jordi Llanes; i el periodista i cronista gastronòmic, Rafa Gimena.

concursants_jurat_concurscuina_truitariualfarras Els altres finalistes van ser: Carlota Casanovas, que defensà una Truita de riu cruixent amb dolç cremós i delícies de porc; Pol Cura, que presentà Truita amb melmelades i formatge de cabra; Ashot Geworzgyan, amb Truita de Riu amb Horta de Lleida; Jordi Gregori, que va cuinar una Truita amb crema de calçots i salsa romesco calenta; i Jaume Isanta que va presentar-se al concurs amb Truita d’Alfarràs, cremós de pèsols, Pera de Lleida, pastanaga cítrica i el seu pil-pil.

Julen Martínez va guanyar un llibre de cuina i un àpat gastronòmic per a dues persones; i tots els participants van rebre un diploma acreditatiu de la seva participació en el concurs, diferents llibres de cuina i uns obsequis del centre. Els tres primers classificats presentaran les seves creacions a la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs el dissabte, dia 21 d’abril.

Tot seguit us deixem un petit resum fotogràfic dels participants.

(feu clic a sobre de les imatges per ampliar-les)

En aquesta tercera edició del concurs de cuina, dins de la 7a Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu, d’Alfarràs, volem agraïr la participació de tots els concursants de l’Escola d’Hoteleria de Lleida, per la seva magnífica presentació i també al segon participant, alfarrassenc, Pol Cura, gràcies per la teva participació.

Fotografies: joana arnó