La presentació dels “Packs Turístics d’Alfarràs”

Ahir dijous, i dins del marc del programa Turisme i Patrimoni “Turisme responsable i sostenible al voltant del Patrimoni” a la Sala d’Actes de l’Ajuntament es va dur a terme la presentació dels Packs Turístics d’Alfarràs.

tukistravel L’acte va estar presidit per la regidora de Turisme, Imma Fernández, que va fer una breu explicació d’aquest projecte turístic i la Maria Mora de l’Agència de Turisme TUKYSTRAVEL, de Lleida, que va explicar com es troben estructurats els packs turistics.

Els packs es presenten amb el títol “Descobreix Alfarràs” i estan pensats per a gaudir dels punts turístics (espais naturals, cultura, gastronomia, …) del nostre poble durant tot un cap de setmana.

tukistravel_2 La Maria, va explicar que Alfarràs és un poble de pas, i que després de visitar-lo personalment, el va trobar preciós i que es pot integrar d’una manera a què vingui turisme amb els medis enfocats als productes principals (el préssec i la truita de riu), i que s’han de potenciar tots els recursos.

tukistravel_4

Els packs es poden comprar per internet a la pàgina TUKYSTRAVEL on veureu tota l’oferta turística que ofereix ALFARRÀS. Un pack que inclou visites guiades, allotjament, esmorzar, dinar i sopar amb restauradors locals on no hi poden faltar, en alguns dels àpats, els productes estrella del poble, “El Préssec i la Truita de Riu”.

tukistravel_3 Actualment, aquests packs també es troben publicats al portal ARA LLEIDA i sestà treballant per integrar-los al portal web de Catalunya Experiencie.

Aquesta activitat forma part dels actes programats dedicats a l’any Europeu del Patrimòni Històric d’Alfarràs.

Redacció i fotografies: joana arnó