L’Sporting Pinyana consolida l’ascens a Tercera Catalana

sportingpinyana L’Sporting Pinyana va assegurar el seu ascens a Tercera Catalana a falta de 3 jornades pel final de lliga, gràcies a la victòria davant el Golmés per 3-0 el passat diumenge dia 22.

Amb aquesta victòria, l’Sporting no només consolida el seu ascens, sinó que es col·loca líder de la classificació, per primera vegada i depèn de si mateix per quedar campions de lliga.

L’Sporting, que es va crear fa un any, fruit de l’agermanament entre les poblacions d’Almenar i Alfarràs, fa història aconseguint l’ascens en la seva primera temporada d’existència.

L’Sporting es va crear amb la finalitat de què els jugadors que acabaven la seva etapa com a juvenils a l’Escola de Futbol Pinyana, poguessin tenir una continuïtat a seguir jugant a futbol. Aquesta temporada, han estat fins a 6 jugadors de l’Escola, cinc juvenils i un cadet, els que han disputat algun partit amb l’Sporting i han aportat el seu granet de sorra per aconseguir aquest desitjat ascens. Això és el fruit del bon treball que es va realitzant durant les darreres temporades amb els joves esportistes de l’Escola.

Ara, a falta de 3 partits per acabar la lliga, els homes de Javi i Jordi Ventaja volen aconseguir el títol que els acreditaria com a campions de Quarta Catalana del Grup 21.