Recorregut de Caça i Ballada de Sardanes

Recorregut de caça amb l’Associació de caçadors “El Gavilan d’Alfarràs” i lliurament de premis.

casa2017 A les vuit del matí, hi va haver concentració a la caseta del guarda. Un total de 53 caçadors i participants en el recorregut, es van donar cita ahir al matí, a l’esmorzar de Festa Major.

casa2017_1 Seguint el programa d’actes de la festa major d’enguany, ahir es va celebrar el recorregut de caça a càrrec de l’Associació de Caçadors “El Gavilán d’Alfarràs”.

casa2017_2 Tot seguit, es va donar el tret de sortida al recorregut campionat de caça d’enguany. A la competició de tir al plat s’ha simulat la cacera amb llançadores que imiten diferents animals de caça com, el conill, forcaz, la perdiu, la paloma i la guatlla.

casa2017_4 Des d’una posició fixa, el caçador, dispara sobre un o diversos plats (normals, minis, súper minis, patenes, conills, guatlles, etc.) que conformem una sèrie de plats de diferents densitats i mida.

casa2017_5 Després de celebrar tot el matí Tir al Plat (des de les 8 del matí fins a les 2:40 hores del migdia), el regidor d’esports, Sr. Antoni Vaca, juntament amb el president de l’Associació de caçadors El Gavilan, Sr. Amador Molina, van fer acte d’entrega de premis als cinc primers classificats.

Imatges dels 5 primers classificats. Feu clic a sobre de la imatge per ampliar-la.

El recorregut de caça d’enguany ha aplegat caçadors de diferents pobles del voltant, i amants d’aquest esport, d’Alfarràs, Alcarràs, Lleida, Borges Blanques Soses, Aitona, Alguaire, Almenar, Sant Carles de la Ràpita, Barcelona, entre altres.

Ballada de Sardanes

sardanessantpere1 A la tarda, ballada de sardanes, amb la Cobla “COSTA BRAVA” i l’Agrupació Sardanista d’Alfarràs. Davant de l’Ajuntament.

sardanessantpere Una vintena de dansaires de l’Agrupació sardanista d’Alfarràs, van voler gaudir aquest últim dia de festa major, amb la dansa típica catalana.

sardanessantpere2 La cobla “COSTA BRAVA” va tocar unes 8 peces típiques catalanes.

Fotografies i redacció: joana arnó