La nit del Carnestoltes 2018 amb el Jovent a Alfarràs

ncarnaval18_nit_3 Ahir a la nit i al Poliesportiu va continuar la festa del Carnestoltes amb el jovent. El pavelló es va tornar a omplir, per segon cop, de disfresses amb els joves d’Alfarràs.

Més de 250 joves disfressats de xinesos, meduses, Madonna, mòmies, miners, hawaianes, punkys, Dràcula, etc. vam engegar la marxa de la nit del carnestoltes, que van allargar fins ben entrades les sis de la matinada.

galcaranval18nit_7 Maquillatges, màscares i sobretot una gran diversitat de disfresses vam posar color i molt bon ambient a la nit.

ncarnaval18_nit
Els DJS POCH, NAXX i ABRAHAM DJ van estar els encarregats de posar-hi el repertori musical i ritme a la festa.

ncarnaval18_nit_2 Va haver-hi molta diversió i molta marxa.

ncarnaval18_nit_1

A les quatre de la matinada, el regidor de Joventut, Antoni Vaca, va lliurar els premis als guanyadors a les millors disfresses de la nit.

primer2icarnaval18_1 Primer premi, dotat amb 300 euros.

primerpremicarnaval18_1 Categoria en grup format per Marta Coll, Mari Arroyo i en Josep Aige amb la disfressa de “Les Meduses”.

segonrpremicarnaval18_2 Segon premi, dotat en 150 euros.

segonrpremicarnaval18_1 Va anar per la categoria amb parella, formada per David Ferrer i Neus Bendicho amb la disfressa “Animadores de Rugby”.

tercerrpremicarnaval18_1 Tercer premi, dotat amb 75 euros a la categoria individual. La va defensar l’Alba Martin, amb la seva disfressa de “Lara Croft”.

Tots els premis es bescanviaran als comerços associats a l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Alfarràs.

Enhorabona a tots ells i a tots els assistents amb totes les seves disfresses al Carnestoltes d’Alfarràs!!!

Petit recull fotogràfic de les figures del carnaval de la nit jove
(Feu clic, a sobre de les imatges per ampliar-les)

Fotografies i redacció: joana arnó

Aquesta tarda a Alfarràs ha arribat el CARNESTOLTES!

ncarnaval18 Com cada any arriba el carnestoltes a Alfarràs, una tradició que emplena la plaça Sant Pere de disfresses, alegria i molt bon humor.

ncarnaval18_1 A les 17.00 h s’ha iniciat la rua, des de la Plaça Sant Pere, encapçalada per la meravellosa carrossa “El Jardí encantat d’Andaní” on s’ha recorregut diversos carrers del poble fins a arribar al Poliesportiu Municipal.

Més de 200 persones han acompanyat la a la rua d’enguany.

ncarnaval18_5 Colors i creativitat no en faltava entre les disfresses d’enguany. Com ja és tradició cada grup escolar es disfressa d’una temàtica diferent. S’ha pogut veure disfresses de tot tipus, totes elles treballades per part dels pares de l’AMPA d’Alfarràs, tot un mèrit.

ncarnaval18_2 Des de les carrosses els més menuts, han gaudit de debò llençant confetis …

ncarnaval18_4Uns anaven de maduixetes, altres de pastanagues o de cuiners, també hem pogut veure uns originals caragols, tot un grup organitzat de jardiners i, com no podien faltar les princeses del bosc, tractoristes, futbolistes, bolets, etc.

Un cop s’ha arribat al Poliesportiu Municipal, cada grup ha anat desfilant per l’escenari.

ncarnaval18_3 Després hi ha hagut animació i espectacle de ball amb el Grup Show Baby.

Després xocolatada per a tothom gal_carnaval18_22

La rua del carnestoltes es troba organitzada per l’AMPA de l’Escola Pinyana d’Alfarràs.

Petit resum fotogràfic

fotografies i redacció: joana arno

L’alcalde visita a la Tània, la primera nena del 2018 nascuda a Alfarràs

nado2018_2 La primera alfarrassenca nascuda aquest any es diu Tània. Va néixer el 7 de gener de 2018, a l’Hospital Arnau de Vilanova. La seva mare, la Verònica, va donar a llum prop de les 3:08 de la matinada del dia 7 de gener.

nado2018_4 Ahir, la família va rebre la visita de l’alcalde d’Alfarràs, Kleber Esteve i, el regidor de ciutadania, Carles Gràcia, van donar l’enhorabona als pares amb diversos regals; un lot ple de bolquers, una maleta de bebé i altres detalls per la recent nascuda.

nado2018_3 La Tània va pesar 2.490 quilos i va fer 45 cm d’estatura, tant la mare com la nena es troben molt bé.

nado2018 La Tània és la segona filla de la Verònica i d’en Miquel. La mare ens va explicar que és molt boneta tret dels típics còlics del nadó.

nado2018_1 La Maria, té sis anyets, és la germaneta gran de la Tània i, està encantada amb la seva germaneta petita, l’estima moltíssim!

Des d’aquí, volem transmetre la nostra enhorabona a la família i els millors desitjos per la nouvinguda

Fotografies i redacció: joana arnó

Premis disfresses del Carnaval 2018 | Alfarràs

premiscaranval18 Aquest dissabte 17 de febrer, a la nit i dins del marc de la FESTA DEL CARNESTOLTES hi haurà premis a les millors disfresses amb les següents categories:

- 1r PREMI a la millor disfressa en grup: 300 euros per a bescanviar-los als Comerços de l’Associació de Comerciants i empresaris d’Alfarràs.
- 2n PREMI a la millor disfressa per parella: 150 euros per a bescanviar-los als Comerços de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Alfarràs
- 3r PREMI a la millor disfressa individual: 75 euros per a bescanviar-los als comerços de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Alfarràs.

Els premis s’atorgaran a tots els participants al Poliesportiu Municipal a la FESTA DE LA NIT DEL CARNESTOLTES a ALFARRÀS: Festa Carnestoltes Alfarràs

L’Ajuntament d’Alfarràs fa una crida a totes les persones que van treballar a les fàbriques textils, Viladés i Filatures Casals

MITASA2 L’Ajuntament d’Alfarràs fa una crida a totes les persones que van treballar a les fàbriques textils, Viladés i Filatures Casals, que tinguin material fotogràfic, objectes o eines d’aquella època i que les vulguin facilitar per a fer-ne un petit recull i còpies per l’escàner.

FBAIX Us podeu dirigir a les oficines de l’Ajuntament o posar-vos en contacte amb el regidor de Ciutadania, Carlos Gràcia, al telèfon 692 985 321

Les imatges, objectes o eines es tornaran als veïns i propietaris que participin en aquest recull.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Arranjament camí vell d’Alfarràs a Almenar

L’Ajuntament ha realitzat noves actuacions de manteniment i millora de camins del terme municipal d’Alfarràs.
ncamivell18

L’arranjament s’ha dut a terme al camí vell d’Alfarràs a Almenar. S’ha reparat i parxejat els desperfectes (clots, forats, etc.) en diversos trams del camí.

ncamivell18_1

Amb aquesta actuació es pretén la millora d’accés i facilitar la circulació de vehicles.

Consultori mèdic

web_ebandoEl Consultori mèdic recorda que demà divendres, així com tots els divendres vinents, estarà obert a partir de les 10:10 hores

Festa del Carnestoltes 2018 a Alfarràs

ncarnaval2018 Us convidem a tothom a què vingueu a celebrar la Festa del Carnestoltes a Alfarràs, el proper dissabte 17 de febrer, a partir de les 17.00 h amb la RUA INFANTIL a la Plaça Sant Pere, organitzat per l’AMPA Alfarràs.

Després, a partir de les 0:00 h de la nit, la festa continuarà al Poliesportiu Municipal amb l’actuació dels Djs:
- DJ POCH
- DJ NAXX
- ABRAHAM DJ

El preu l’entrada és de 5 €

No us perdeu l’ocasió de desfilar i gaudir amb la vostra disfressa! Us hi esperem!

Trobareu el programa i el cartell a l’agenda d’activitats: programa festa de carnestoltes 2018 a Alfarràs

:: Organitzat per l’Ajuntament d’Alfarràs.

Pregó: funeral i enterrament

web_ebando Es comunica que demà dimecres, dia 7 de febrer de 2018, a les 11 del matí, se celebrarà el funeral i enterrament de la senyora Isabel Mesas Díaz. Tanatori de la plaça Lluís Companys.