Gestió de residus

GESTIÓ DE RESIDUS

La recollida selectiva porta a porta (PaP) consisteix en lliurar els residus al servei municipal de recollida davant de la porta de casa, en uns dies i hores determinats per a cada fracció (rebuig, FORM –orgànica-, vidre, envasos i paper i cartró).

Com funciona el Porta a Porta?

LES FRANCCIONS

LA FREQUÈNCIA

Els resultats de recollida selectiva assolits en aquests municipis són en general superiors, en general se situen entre el 60 i el 80% de recollida selectiva.

Des de l’oficina del PAP (porta a porta) us informem que es posa a la vostra disposició un número de telèfon d’atenció al client i correu electrònic, per què a partir d’ara, i per a qualsevol gestió, informació, queixes, reclamacions, dubtes, suggeriments etc. que pugueu tenir sobre el servei del Porta a Porta, us podeu dirigir trucant o escrivint à:

Telèfon: 973 11 01 21
Correu electrònic: info@segriapap.cat

Alguns dies, als matins, aquest servei es troba col·lapsat, però podeu anar trucant i deixar un missatge al contestador, si ho preferiu. A la tarda tenen més disponibilitat.

OFICINA PORTA A PORTA A ALFARRÀS OCTUBRE - 2020

Us comuniquem que l’oficina del Porta a Porta del Consell Comarcal del segrià, ubicada dins l’entrada de l’Ajuntament d’Alfarràs estarà oberta els dilluns del mes d'agost amb els horaris següents:

Dies oficina:

https://www.segriapap.cat/el-meu-poble/alfarras/oficina-del-porta-a-porta/

 

 

Quins serveis ofereix?
• Informació i resolució de dubtes
• Lliurament del kit porta a porta
• Reposició de bosses compostables i cubells

Us informem del Calendari de recollida del Porta a Porta per a les Llars i les Activitats Econòmiques, a partir del proper 19 de novembre de 2018

CALENDARI DE RECOLLIDA A LES LLARS

CALENDARI DE RECOLIDA PER LES ACTIVITATS ECONÒMIQUES

 

El servei de VOLUMINOSOS es recolliran cada dimarts a partir de les 8 h del matí, però s’ha de fer una sol·licitud prèvia trucant 973 110 121.

Us recordem que per qualsevol dubte o informació us podeu adreçar a:
ATENCIÓ A L’USUARI 973 110 121
info@segriapap.cat
www.segriapap.cat

Més informació consultar aquest enllaç www.residuonvas.cat

 

Descarrega’t l’APP de residu, on vas? en el següent enllaç

Microdeixalleria

Que són?

Són espais on portar els residus domèstics més habituals, però que no poden ser recollits durant la recollida diària municipal perquè necessiten un tractament especial.

Quins residus es poden portar?

· Roba i calçat
· Oli de cuina usat
· Bombetes i fluorescents
· Piles
· Tòners
· Pintures, vernissos i dissolvents
· Cd’s
· Càpsules de cafè

A la següent imatge podeu consultar els residus admesos.

Per tal de facilitar el transport de trastos i andròmines velles de grans volums que puguem tenir a casa, i per evitar que aquests es trobin abandonats a la via publica, posem a la vostra disposició el servei de recollida de voluminosos, de manera gratuïta.

Quan?

La recollida setmanal de voluminosos es prestarà en horari diürn, a partir de les 8 h del matí.
La recollida es realitzarà en dimarts (Alcarràs, Alfarràs, Alguaire, Almenar) i dimecres (Almatret, Artesa de lleida, Aspa, Corbins, Els Alamús, La Granja d’Escarp, La Portella, Llardecans, Maials, Massalcoreig, Montoliu de Lleida, Puigverd de Lleida, Sarroca de Lleida, Seròs, Soses, Sudanell, Sunyer, Torrebesses), per facilitar la ràpida recollida dels residus voluminosos que es solen generar els caps de setmana.

Quins elements seran recollits?

Electrodomèstics: màquines de rentar, cuines, televisors, frigorífics i altres electrodomèstics.
Mobles i andròmines: armaris, taules, somiers, cadires, sofàs, matalassos, estufes, etc.
Equips d’electrònica i ofimàtica: ordinadors, monitors, impressores, etc.
Altres elements: bicicletes, bastiments, piques, banyeres, radiadors, calderes, finestres, portes, testos, tubs reg, etc.

*No seran objecte de recollida d’aquest servei: la runa, els pneumàtics ni les bateries.

Com?

Els elements seran recollits a la porta dels habitatges i establiments comercials que ho hagin sol·licitat, sempre que s’hagi avisat amb 3 dies d’antelació a la recollida.

Per sol·licitar el servei, podeu:
· Trucar al 973 110 121
· Enviar el formulari de sol·licitud a traves del correu: info@segriapap.cat
· A través del formulari.
· Visitant la nostra oficina del Porta a Porta.

Les cases aïllades

Tots aquells habitatges aïllats o disseminats del terme municipal, disposen d’una microdeixalleria, on dipositar els residus ben separats.
L’accés a la microdeixalleria es realitza a través d’un clauer electrònic vinculat a cada habitatge, i que és personal i intransferible. Es pot accedir a la microdeixalleria cada dia de la setmana, 24 h al dia.

 Una microdeixalleria es troba situada a la sortida d’Andaní.
Una altra microdeixalleria, la trobareu al darrere del poliesportiu municipal.

El servei de VOLUMINOSOS es recolliran cada dimarts a partir de les 8 h del matí, però s’ha de fer una sol·licitud prèvia trucant 973 110 121. Els voluminosos els heu de deixar al portal del vostre domicili.

Us recordem que posem a disposició dels ciutadans per resoldre dubtes i qüestions el següent telèfon, correu electrònic i adreça web:

ATENCIÓ A L’USUARI 973 110 121
info@segriapap.cat
www.segriapap.cat

Informació sobre el servei de la Deixalleria Comarcal

L’Ajuntament d’Alfarràs i el Consell Comarcal del Segrià informen en relació al servei de Deixalleries Comarcal.

La deixalleria comarcal més propera es troba ubicada a Alguaire. A la deixalleria es classifiquen tots els residus i es gestionen segons la millor opció per al seu reciclatge.

Els horaris d’obertura i la localització de la deixalleria són els següents:
– Dilluns, dimecres i divendres de 10 h a 13 h i de 15 h a 18 h
– Dissabtes de 10 h a 13 h.
Telèfon: 973 75 60 06

TOP

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies